Het interieur van een auto wordt snel vuil, zelfs bij normaal gebruik. Door eten in de auto, roken, huisdieren e.d. wordt de vervuiling versterkt. Het goed reinigen van het interieur is een tijdrovende klus door de vele vakjes, randen en kiertjes. Even snel stofzuigen geeft niet het gewenste resultaat.

Het gehele interieur wordt bij ons grondig gestofzuigd. De kofferbak wordt hierbij niet vergeten. De vloermatten worden zandvrij geblazen met een perslucht-reinigingspistool.

Indien van toepassing worden hondenharen verwijderd. Een hondenlucht kan door middel van een ozonbehandeling worden verdreven.

Vervolgens worden de kunststofdelen zoals deurpanelen, middenconsole en dashboard gereinigd en behandeld. Hierna volgt de hemelbekleding.

De stoffen bekleding van de voorstoelen en achterbank wordt gereinigd door middel van shamporellen. Hiermee wordt vervuiling uit de bekleding gespoeld/gezogen. Leren bekleding heeft een andere behandeling nodig. Wij gebruiken speciale reinigingsproducten en behandelen het leer met een siliconenvrije leerconditioner.

Tenslotte worden de ramen aan de binnenzijde streeploos gereinigd. De tijd die nodig is voor het reinigen van het interieur hangt af van de grote van de auto en de vervuiling.